De woning


In Het Hoekhuis leven de bewoners met elkaar als huisgenoten. Ze delen gemeenschappelijke ruimten zoals de woonkamer, keuken en sanitair. Ze hebben een eigen zit-slaapkamer zodat ze zelf de keuze kunnen maken wanneer zij even alleen willen zijn.

De woning heeft ook een logeerkamer en wasruimte. Er zijn twee badkamers en drie toiletten en vanuit de woonkamer is er toegang tot de sfeervolle achtertuin.

Net als in een gezinshuis zorgen wij voor een warme en gezellige sfeer in huis, waar iedereen zich thuis voelt.

De woning waar wij als zorgondernemers met onze twee dochtertjes wonen, is aangrenzend aan het huis waar de bewoners wonen. Het huis is zowel via de beneden- als bovenverdieping direct bereikbaar. Hierdoor zijn wij altijd in de buurt.

  


De tekeningen van de begane grond en de eerste verdieping geven een mooie impressie van Het Hoekhuis.

De verwachting is dat Het Hoekhuis eind 2021 startklaar is!